МЕТАЛЕН РАФТ 8008 MAX 180Х80Х30 4Х200KG МЕТАЛ/ИВЕРКА

Шифра 804221 категорија

Дополнителни информации

Достапно во

Продавница Аеродром, Продавница Аеродром М

3490 ден

20 на залиха

Сите попусти се исклучиво за готовинско плаќање

Достава

Времето на испорака изнесува од 24 часа до 4 работни дена од моментот на правењето на нарачката.