Најдобри цени
Организирајте го Вашиот простор со
лесно прилагодливите метални полици.
полици

на територија на Македонија за нарачки над 2500мкд

Целосно метални полици

Метал со медијапан полици

Полици со носивост до 1500 кг

Метални полици

Во моментов еден од најбараните и најпродавани производи.
Достапни  различни модели, со различни димензии.

Ултра издржливи, со носивост од 450 до 1.500 кг.
Со овие практични метални рафтови заштедувате во простор и имате можност за нештата да Ви станат прегледни.

Одлични за безбедно складирање во Вашиот дом, канцеларија, угостителски објект, магацин и сл.
Извлечете максимум од Вашиот простор, со нашите метални рафтови.

НА ЕДНО МЕСТО, СЕ НА СВОЕ МЕСТО!!!

Ултра издржливи полици со носивост до 1500 килограми